Yazar |
Mesaj |
hondaperformans
|
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 16, 2016 9:51 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
Kayıt: Çrş Kas 27, 2013 6:19 pm Mesajlar: 2425 Konum: KUŞADASI
|
Bir preludeden bahsedeceğim. Gün içinde ararsanız görüşelim. 05433200199
_________________ TANER DİLEK 
|
|
 |
|
 |
PreludeBB2
|
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 16, 2016 11:59 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
Kayıt: Çrş Kas 20, 2013 4:52 pm Mesajlar: 1901 Konum: İZMİR
|
hondaperformans yazdı: Bir preludeden bahsedeceğim. Gün içinde ararsanız görüşelim. 05433200199 Hangi Prelude den bahsedeceksin acaba çok merak ettim abi. Bana da bahset o Prelude den. 
_________________ Ozan KIRÅžALLIOBA Eskiyi At Yeniyi Tak
|
|
 |
|
 |
Bilal Prelude
|
Gönderilme zamanı: Çrş Ağu 17, 2016 7:31 am |
|
Kayıt: Cmt Kas 23, 2013 1:30 pm Mesajlar: 856 Konum: istanbul
|
Hoşgeldiniz umarım istediğiniz araca istediğiniz fiyatlarda kavusursunuz. Forumda devamlılığınızi sürdürmeniz dilegiyle
|
|
 |
|
 |
MEHMET ONUR
|
Gönderilme zamanı: Prş Ağu 18, 2016 4:10 pm |
|
|
Yorumlar için çok teşekkür ederim. Şehir dışındayım. Yarın öğlen arayacağım taner kardeşim sağolasın ilgilendiğin için
|
|
 |
|
 |
hondaperformans
|
Gönderilme zamanı: Prş Ağu 18, 2016 8:31 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
|
MEHMET ONUR yazdı: Yorumlar için çok teşekkür ederim. Şehir dışındayım. Yarın öğlen arayacağım taner kardeşim sağolasın ilgilendiğin için Rica ederim... Bekliyorum...
|
|
 |
|
 |
Feyyaz Alkan
|
Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 22, 2016 10:14 am |
|
|
ArkadaÅŸlar herkese merhabalar,
uzun süredir aşığı olduğum Honda Prelude G5 i almaya gün geçtikçe yaklaşıyorum, yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. bende umarım size faydalı olurum işim gereği hem Türkiye genelinde servis ağına sahip olmam hemde ikiler Honda ile birinci derece akrabalığım olması bu araç için oluşabilecek parça ve teknik destek konusunda hepimize yardımcı olacaktır, şuanda elimde bulunan Honda crv yi sattıktan sonra ilk işim Prelude g5 almak ve herhangi bir maddi sıkıntıya düşmezsem ömür boyu bu araca sahip olmak, bu konuda ciddi desteğinize ihtiyacım var.
_________________ Feyyaz Alkan 
|
|
 |
|
 |
hondaperformans
|
Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 22, 2016 3:41 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
|
Feyyaz Alkan yazdı: Arkadaşlar herkese merhabalar,
uzun süredir aşığı olduğum Honda Prelude G5 i almaya gün geçtikçe yaklaşıyorum, yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. bende umarım size faydalı olurum işim gereği hem Türkiye genelinde servis ağına sahip olmam hemde ikiler Honda ile birinci derece akrabalığım olması bu araç için oluşabilecek parça ve teknik destek konusunda hepimize yardımcı olacaktır, şuanda elimde bulunan Honda crv yi sattıktan sonra ilk işim Prelude g5 almak ve herhangi bir maddi sıkıntıya düşmezsem ömür boyu bu araca sahip olmak, bu konuda ciddi desteğinize ihtiyacım var. feyyaz kardeşim öncelikle kendini tanıtıp , kendi isminle açtığın bir sayfaya bu başlangıcı aktarmanı öneririm. bu sayfa Mehmet Onur adıla açılmıştır. biz de seninle oradan irtibat kuralım. forum muhabbetine oradan devam edelim , hoşgeldin diyelim.
|
|
 |
|
 |
MEHMET ONUR
|
Gönderilme zamanı: Prş Eyl 01, 2016 9:12 pm |
|
|
teşekkürler arkadaşlar ilginiz için..