Aracın Muayene Sonrası Dediğim Gibi En Önemli Noktası Motorun Sökülüp Kendi İsteğime Göre Şekillenmesi Ve Otomatik Şanzımandan Kurtularak Manuel e Çevrilmesiydi.. Bu Arabaların Genel Anlamda Piyasada Olanların Neredeyse Hepsi Orjinal Triptonik Vites Manuel Olarak Orjinal Ya Bir Ya İki Tane Belki Vardır Geriye Kalanı Hep Ya Accord Şanzımanlı Yada yurtdışı Tedarikli Prelude Şanzımanlı Olarak 3 grupta sıralayabiliriz Otomatik Şanzımanın Revizyonu Bana Transstar Firmasının verdiği 650 TL Tamir takımı beni tatmin etmedi otomatik halde olan kayıp 20hp şanzımanı yaptırsamda o kayıp güçten kurtulamayacaktım şanzıman söküldü motor söküldü sökülmeden birkaç kare...

Aracın Motoru Bostancı Hilal Rektefiyede 0 Ölçü Krankla Ölçüldü Emme Manifoldu Gaz Kelebeği ve Üst Kapak PPR MOTORSPORT Da Port Polish Yapıldı Ve Toplanmak Üzere Tarafımıza Geldi...

Rektefiye Ve Port Polish Sonrası Birkaç Resimi Paylaşacağım Sizlerle..

Hava Akışını Engelleyecek Ne Kadar Kelebek Açılır Kapanır Parça Varsa Hepsi İptal Edildi..

Motor Toplanırken İnternetten görsellik Amaçlı Birçok Parça Buldum Ve Hepsini Aldım.
Sickspeed Marka Selenoid Kapağı Mavi Renk İlk Renkli Parça Buydu..
Sonrasında Amerikadan Megan Racing Headers Geldi Peşinde Yanmaz Sargı İle Sararak İzole Ettim

Motor Toplandı Ateşleme Olarak Ngk Marka Ve Bosch Aralarında En İyisiydi Buji ve Buji Kablolarını Ngk Marka Aldım Bunun Yanında Radyatör ve Motor Su Hortumlarını Samco Marka Aldım..

1993-2001 Prelude lar İçin Tek Bir Seri Üretmiş Takım Aldım İçinden Distrbütör ve Tevzi Makarası falan da geldi..
Samco dan Sipariş Ettiğim Silikon Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Hortumlar da bunlar

Külbütör Kapağını Boyadık Buji Kapağıyla Birlikte Ve Toplamaya Başladık..

Amerikadan Getirdiğim Vims Marka Ayarlı Timing Egzantrik Kasnaklarımda Toplarken Taktım

Tek Seferde Marş Bastık Ve Artık Kapının Önüne Çıktı Kendileri Arkadaşlar...

Motor İşin Zor Kısmı Bitti. Motorda Kullandığım Parçaların Bir Listesi
0 Ölçü Krank Mili Kasnağıyla Birlikte H23 Krankshaft
Acl Marka Kızıl Ana Kol Yatak Kenar Yatak Takımı RADAR HONDA
Honda Jdm Cp Marka Yüksek Sıkıştırmalı Tepeli Piston Sekman Takımı U.S.A EBAY
Supertech Yay Takımı h23
Supertech Şapka Takımı h23
Supertech Subap Takımı h23
Supertech Subap Gaydı h23
Honda Oem Full Conta Seti
Honda Oem Yağ Pompası Yamada
Honda Devirdaym Su Pompası
PPR Motorsport Killer Üst Kapak Port Polish