Oldukça uzun süredir başlığa birşey yazmıyorum.Aracın mekanik işleri bittikten sonra trimlerine ve kaportasına el atmak istedim.
*İlk olarak aracın içinde yanmayan ne kadar aydınlatma var ise değiştirip çalışır duruma getirdik.
*Bilal arkadaşımızdan kaput üstü eki ve arka mügen eki temin ettik.
*Arka cam fitili kötü durumdaydı,kaporta yapılırken değiştirim diye temin ettim.Ayrıca far kaşları ve kaput ucu plastiği de temin edildi.
*En sonunda şanzıman yağı soğutucunu almak nasip oldu.Yazın İstanbul'da murat ustaya montajlacağım.
*Semih arkadaşımızdan dikiz aynasının orada bulunması gereken tepe ışığını aldım.Yapabilirsek kendimiz,güvenemezsek güvendiğimiz birine taktıracağız

*Teyp çerçevesi ve kapılardaki plastik aksamları hasarlar olduğu için ikinci el olarak yedekledim.
*Bilal arkadaşımız yardımı ile yeni paspaslarımızı yaptırdık.
*En çok sikayet ettiğim ofsetli jantlarımı ve 245 45 r17 lastiklerimi yine 17' beğendiğim bir jant ve 205 45 r17 kumho ku39 kodlu lastik ile değiştirdim.
*Davlumbazlar yan sanayi olarak temin edildi.Takmadan önce arka tarafına bitüself adlı bitüm esaslı ses ve su yalıtımı malzemesi ile kaplamayı düşünüyorum.
Aracım şu anda kaporta boya için ustamda.Araç soyulacak,altta yapılması gereken yerler var ise yapılacak ve gerekli olmaz ise kapı içleri hariç olarak aynı renk boyanacak.Tüm iç trimleri sökeceğiz.Hem saçlar kontrol edilecek hem de Baran arkadaşımızla beraber aracın tavan,taban,kapı ve bagajına ses ve ısı yalıtımı uygulamaya çalışacağız.Bunun için gereken malzemeleri aldım.Yapım aşamasında yaşadıklarımızı daha sonra buradan paylaşacağım.Şu anda resim yüklemiyorum bittiğinde umarım bol bol ekleme fırsatım olur.Arada ufak tefek çok şey yaptık.Unuttuğum şeyler var ise affola.Şimdilik görüşüz arkadaşlar