Dostlar selamlar. Arka 4ws rot başları ile ilgili parça ne yazık ki tedarik edilememekte ve parça ne yazık ki Japonya'da dahi sipariş çalışmamıza rağmen bulunamamakta.
Bu noktada kafa kafaya vererek sevgili G5 kullanıcısı arkadaşlarımız bir çalışma yaptılar sağ olsunlar.
ETS rot (
https://www.etsauto.com/tr) firması ile görüşerek üretimin mümkün olup olmadığını ellerinde parça ile giderek sorgulayıp normalde 100 adet altı imalatı kabul etmediklerini öğrenip, hatır gönül ile bu rakamı 60 a çektirmiş bulunmaktalar. Bu güzel bir fırsat normalde 80-85 dolar aralığında alabileceğimiz bu parçayı Türkiye'de imal ettirebileceğiz. Firmanın sayfasını incelerseniz Honda için ciddi üretimleri olduğunu göreceksiniz ancak bahsettiğimiz parça sadece 4ws için geçerli olduğu için bulunur bir parça değil.
Ben kendim 4 adet ile bu siparişe katılıyorum. Kendi içimizde G5 sahiplerinden şu an sipariş olarak 40 rakamına ulaştık.
Ancak 20 adet daha sipariş almamız gerekiyor ki bu üretim gerçekleşsin. Bu rakamın üzerine çıkmamızda bir problem yok sadece bu sayının altı(60) kabul edilmiyor.
Fiyat çift 160 tl dir.
Herhangi bir kar vs ticaret ilişkimiz yoktur amacımız az sayıda olan G5 sahiplerine faydalı olmak. Gönüllülük ile yapılan bu çalışmanın hayata geçmesi için en az 20 adet daha siparişe ihtiyaç vardır.
Ön Sipariş rakamlarına ulaşıldıktan 1 hafta sonra, para toplanması işi gerçekleştirilecek, siparişi paranın bir hesapta toplanması ardından firmaya aktarılarak gerçekleştireceğiz.
Konu benim kontrolümdedir dostlar. İsteyen bana buradan alt mesajda yazarsa yardımcı olacağım.