PreludeBB2 yazdı:
Hayırlı uğurlu olsun Gökhan dostum. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim. Sonunda aradığın Preludeyi buldun.

Baya bi araştırma yapmıştık biliyorsun. Aracı senin almış olmana çok sevindim. Hakkını verecek, değerini bilecek, gözü gibi koruyup kollayacak birisi aldı. İçim çok rahat bu sebeble.. O arac benim için çok özeldir. 3 - 4 ay kadar kullanma şansım oldu sevgili dostum Fatih sayesinde. Sağolsun araçsız kaldığım dönemde kendisi hiç düşünmeden bana vermişti Pikachuyu. Kesinlikle müthiş bir Prelude aldın. Yapacağın yada yapmayı planladığın çalışmalar var mı onları da merak ediyorum. Tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim Ozancım, evet geçmişte çok fikrini aldım, çoğu ya olmadı, ya da olamadı. Bu sefer bu imkanı kaçırmak istemedim, sağolsun Febr'de yardımcı oldu.Araçlarımız tabi kide değerli ancak hiç birşey yaşam kalitemizden önemli değil, bu bilinçle bundan ödün vermeden hobi maksatlı bir alışveriş oldu benim için.
Yapacağım değişikliklere gelince, önce T37 jant alıcam, filmleri gri yapıcam,sunroof u cam yapacağım.Bagaja bir adet vofir ekleyeceğim.Araç dışındaki siyah plastiklerin hepsini griye çevireceğim, buna tanpon siyahları dahil.bir adet de direksiyon ki bu hiç olmamış...
Şaka bir tarafa Febr'in yaptıklarını korusam yeter şimdilik bana, ilerde zaman ne gösterirse, henü çok taze, ama bir g5 kullanıcısı olarak g4 lerin teknoloji olarak biraz geride olduğunu düşüyorum, yapacağım değişiklikler sanırım orijinallik bozulmadan bu yönde olacak