Yazar |
Mesaj |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Cum Eyl 28, 2018 8:29 am |
|
|
Herkese merhaba;bu hafta işlerimizi hızlandırdık artık sōna yaklaşmaya çok az kaldı.bu hafta aracın bütün elektrik tesisatını söktük hatırlayacağınız gibi geçen haftalarda motoru komple yere indirmiştik.hasan hocadan aldığımız üst kapağı rektefiye ye verdik siboplar ,astikler ve Yıkanarak ilk günkü kondisyonuna çok yaklaştı.  Elektirikçi komple boşaltıyor arabayı boşa çılartacaz.komple boya için  
_________________ Yiğit kobalas
|
|
 |
|
 |
Bilal Prelude
|
Gönderilme zamanı: Cum Eyl 28, 2018 2:48 pm |
|
Kayıt: Cmt Kas 23, 2013 1:30 pm Mesajlar: 883 Konum: istanbul
|
Maasallah sübhanallah ne güzel
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Cum Eyl 28, 2018 4:39 pm |
|
|
Bilal Prelude yazdı: Maasallah sübhanallah ne güzel Daha güzellikleri gelicek bekleyin az kaldı 
|
|
 |
|
 |
hondaperformans
|
Gönderilme zamanı: Prş Eki 18, 2018 7:29 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
Kayıt: Çrş Kas 27, 2013 6:19 pm Mesajlar: 2441 Konum: KUŞADASI
|
Yiğit , tam bir g4 kompedanı oldun. Seni tebrik ediyorum.
_________________ TANER DİLEK 
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Prş Eki 18, 2018 9:21 pm |
|
|
hondaperformans yazdı: Yiğit , tam bir g4 kompedanı oldun. Seni tebrik ediyorum. Sen nerdesşn taner abi ya yoksun ortalarda beni kompedan ettiler ben olmadım ;(
|
|
 |
|
 |
hondaperformans
|
Gönderilme zamanı: Cum Eki 19, 2018 8:32 pm |
|
 |
Forum Yöneticisi |
 |
Kayıt: Çrş Kas 27, 2013 6:19 pm Mesajlar: 2441 Konum: KUŞADASI
|
Yigitkbls yazdı: hondaperformans yazdı: Yiğit , tam bir g4 kompedanı oldun. Seni tebrik ediyorum. Sen nerdesşn taner abi ya yoksun ortalarda beni kompedan ettiler ben olmadım ;( Buralardayım. Takip ediyorum...
_________________ TANER DİLEK 
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Pzr Eki 21, 2018 11:14 am |
|
|
Herkeser merhaba   Motor temizlenmek üzere yola çıktı temizlik yoluna  Çokmgirli belki kaç senenir kiri var artık temizlenme zamanı gelmişti geçiyordu bile.
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Pzr Eki 21, 2018 11:20 am |
|
|
Bizde külbütör kapağıı boyama kararı aldık eski halleri pek hoşuma giden şeyler değildi.  Buda boyanmış halleri.  Benim monifolt kapağım arabayı aldığım ilk gün beri yoktu,bu durumu çok öncede düzeltmek için bekir odabaştan almıştım ama monifolt da vida kırıkları oldu için takamamıştım. Şimdi onlarda düzeldi konifolt taki vida kırıkları tornacı tarafından çıkarıldı artık işlem bittiğinde takılabilecek haldeler çok mutluyuz 
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Pzr Eki 21, 2018 11:27 am |
|
|
Motor temizlendi şu anda toplanmak için sırasını bekliyor.  
|
|
 |
|
 |
Yigitkbls
|
Gönderilme zamanı: Pzr Eki 21, 2018 11:33 am |
|
|
Malum ben üst kapağı komple darmadağan etmiştim eski fotoları mevcuttu şu andanyemi üst kapak almıştık almanyadan onunda geşmesi sıkıntımolumca türkiyeden hasan hocamdan almıştım çok güzel bir üst kapak vermişti bize ona burdan çok tşk ederim.artık motoru toplama zamanı geldi ve geçiyor bile. Bizhazır motor sökülmüşken alt kartelayıda söküp alttan bakalım dedik bir tane de piston çıkaralım olası bir durumda motorun bloğunuda yapalım dedik ama motpr bloğu çok iyi durumdaydı hiç rektefiye ihtiyaç duyamayacak kadar da güzeldi.şaşırdık hiç motor yapılmamış bir araba neden bu kadar yemiz çıktı diye düşünmeye başladık ama arabanın eski sahiplerinden sinan (izmirdeki arkadaş)emre akkandan alan arkadaş izmirde şanzıman da motor da yaptırmış onunniçin alt çok temiz çıktı  bize gerek kalmadı  
|
|
 |
|
 |
|