" Her şeyin bir sonu vardır. Her güzel şeyin bir sonu kesinlikle vardır. Güzellikler elbet son bulur. Güzellikler ve iyi şeyler göz açıp kapayıncaya kadar biter, gider. Bitişler hüzünlüdür çoğu kez. Beklenmedik bir anda geliverenleri de; geleceği bilinip hazırlık yapılanları da. İster ani, ister yavaş yavaş gelsin fark etmez. Bitme vakti geldiyse geçen zamanın önemi kalmamıştır. Çünkü o an gelmiştir…"Herkese selamlar, hayırlı ramazanlar...
Honda Prelude; Her ne kadar endüstiriyel bir varlık olsa da, günümüzün ruhsuz 0 km otomobilleri arasından sıyrılarak hayatımızda önemli bir yer edinebilen ve duygusal olarak bizi kendisine bağlayan efsane bir Honda modeli...
Velhasılıkelam istemeyerek de olsa bir ayrılık vakti daha geldi. Turgay abimiz tarafından büyük bir emek ve özveri sarfedilerek güncel haline kavuşan , yaldır yaldır kırmızısıyla Namıdiğer "San Marino Red" Değerini kıymetini bilecek yeni sahibini arıyor.
Araca yapılan işlemleri, detaylarıyla anlatan maddi ve manevi olarak harcanan özverinin mimarı Turgay abinin kaleminden dillere destan forum serüveninin konusunu da paylaşmış olayım.
34 RLT 57 - San Marino Red
viewtopic.php?f=30&t=112Araç güncel halini ve kondisyonunu koruyor. Bendeyken yaklaşık 4 bin km kullanıldı. Şu anda 172bin km'de.
Alıcı arkadaşımıza hakkaniyet ölçüsünde yardımcı olacağım. Şimdilik başka sitelerde yayınlamayı düşünmüyorum. Bu nadide aracın yine sevdalısına nasip olmasını diliyorum...
Aracın yanında yedek olarak
- Sıfır ayarında bagaj kapağı (Boyaya hazır, hatasız) Yetkili Servis Fiyatı 3815TL
- 1 takım optional yan etekler
- 1 takım arka OEM koltuk kılıfı
- Klima paneli tuş takımı , tertibatları , araçtan çıkan yedekler ve henüz kullanılmamış sıfır oem yedek parçalar beraberinde yeni sahibine takdim edilecektir.