Yazar |
Mesaj |
DoctoR
|
Gönderilme zamanı: Pzt Kas 26, 2018 11:18 am |
|
Kayıt: Prş Kas 21, 2013 1:34 pm Mesajlar: 1142 Konum: Dünya...
|
- Gecikmeli de olsa geçmiş olsun. Elinize emeğinize sağlık. Daha büyük bir problem çıkmadan yada yolda kalmadan altta yatan sorunların çözülmesi adına epey bir işlem yapılmış. Araçla herhangi bir seyahate gönül rahatlığıyla çıkabilmenin keyfini sürmen dileğiyle kazasız belasız inşaAllah...
_________________ ÖZTÜRK Kadir
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 02, 2018 8:43 pm |
|
Kayıt: Pzt Nis 09, 2018 2:47 pm Mesajlar: 57 Konum: Gaziantep - Türkiye
|
Crx-Si yazdı: Konu silindir kapak contasından çıkıp nerelere gelmiş. Çok geçmiş olsun ve de çok şanslısın dostum. Hazır açılmışken en doğrusu ve güzeli olmuş, tabi biraz zorunlu bir durum motor yapılması ancak krank vs sorun olmadan yapılıyor olması mutluluk verici. Dediğin gibi düzgün insanların elinde kalsaymış çok daha kolay olurdu. Ben bu arabanın evvelki yıllardaki yüksek kondisyonlu halini hatırlıyorum da senin aldıktan sonraki halini görünce ilk başta üzülmedim desem yalan olur. Ancak seninle Kütahyadaki konuşmalarımızdan sonra bu aracın senin ellerinde toparlanacağını anlamıştım, hatta Turgay ile de konuşmuştuk bu aracın geçmişini hafiften. Forumda olman ve paylaşımlarınla araca yaptıklarınla bunun ne kadar doğru olduğunu göstermiş oldun dostum. Bu güzel aracı yeniden hayata döndürdün eline sağlık. Artık motorda yapıldı uzun süre kafan rahat, gerisi ince iş ve paraya dayalı uzun soluklu bir süreç olacak, ben de takipçilerindenim... Sevgili Onur, Öncelikle geçmiş olsun dileklerin için çok çok teşekkürler ediyorum. Doğrusu forumda ki ıssızlıktan dolayı tam bu foruma olan inancım yıkılmak üzereyken yaptığın yorum ilaç gibi geldi...Artık motorumuz yapıldı şimdilik rodaj dönemindeyiz o dönemide attalttıktan sonra uzun bir süre kafamız rahat olacak, şimdilik aracı olabildiğince nazik kullanmaktayım, tabii araç tamirhane ye girmişken depomuzu temizlettik, ustamızın karşı tarafında ki sanatkar elektrikçiye kalorifer ampüllerimizi yaptırdık, farlarda OEM e döndük, hemde sarı ampülle benzin depomuzu temizlettik biraz da benim titizliğim ve zaten araç yatıyorken hadi şunu da yapalım hadi bunu da yapalım derken epey bir toparlanma yaptık. Tabii benim iş yoğunluğumdan ve sanayinin yaklaşık 22km şehir dışında olmasından yapılan her işlemin detayları fotoğrafı yok ama olabildiğince paylaşımlarım devam edecek.
_________________ M. Gökhan CAN Prelude Gen 4
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 02, 2018 8:50 pm |
|
|
DoctoR yazdı: - Gecikmeli de olsa geçmiş olsun. Elinize emeğinize sağlık. Daha büyük bir problem çıkmadan yada yolda kalmadan altta yatan sorunların çözülmesi adına epey bir işlem yapılmış. Araçla herhangi bir seyahate gönül rahatlığıyla çıkabilmenin keyfini sürmen dileğiyle kazasız belasız inşaAllah...
Çok teşekkürler ediyorum Kadir Hocam. Mevsim şartları el verirse benimde gönlümden geçen, bir uzun yol testi yapmak ve rodajın bir kısmını uzun yola dağıtmak ve bütçe olarak biraz dinlenmek. Bu yapım süreci ve benim titizliğimden kaynaklanan bazı ekstralar ve aracı daha da güzelleştirme arzum ne yalan söyleyeyim beni biraz yordu...
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 02, 2018 9:20 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 02, 2018 10:37 pm |
|
|
|
 |
|
 |
ozerki
|
Gönderilme zamanı: Pzt Ara 10, 2018 10:46 am |
|
|
Bu işlere devam eden, devam edip de forumda paylaşan bir tek siz kalmışsınız, tebrik ederim. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.
|
|
 |
|
 |
Bilal Prelude
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 16, 2018 1:01 pm |
|
Kayıt: Cmt Kas 23, 2013 1:30 pm Mesajlar: 882 Konum: istanbul
|
Evet bu işler sabır isteyen işler kolay gelsin
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2018 10:14 pm |
|
|
ozerki yazdı: Bu işlere devam eden, devam edip de forumda paylaşan bir tek siz kalmışsınız, tebrik ederim. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın. Mesajınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Maalesef forum sitemizin biraz kullanım ve resim yükleme zorluğu, bir beğen butonun olmaması, bir de sosyal medyada ki kulubümüz bu siteye olan ilgiyi bence azalttı. Başka sebeblerde olabilir kişisel kanaatim. Bırakın paylaşım yapmayı yorum yapan bile çok az. Görüntüleme adeti gün be gün yükseliyor ancak hiç yorum yok. Paylaşım yapma konusunda ben biraz antika sayılırım. Ben bu siteyi seviyorum hem aracımızın bir nevi seyir defteri, bir hatıra kaydı oluyor hem ileriye dönük bir anı saklanmış oluyor. Ama kesinlikle araçlarımza ait yerli bir sitenin olması rakibi veya muadili sayılacak araçlara nazaran bizim araçları daha özel yapıyor bence. Sizin başlığınızda da güzel işler var fırsat buldukça okumaktayım. sevgiler.
En son Muhtarbey tarafından Cmt Ara 22, 2018 10:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
 |
|
 |
Muhtarbey
|
Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2018 10:20 pm |
|
|
Bilal Prelude yazdı: Evet bu işler sabır isteyen işler kolay gelsin Çok Teşekkürler Bilâl hocam.Sizin gidip te döndüğünüz yolları biz daha yeni yeni keşfediyoruz... 
|
|
 |
|
 |
Bilal Prelude
|
Gönderilme zamanı: Pzr Ara 23, 2018 8:52 am |
|
Kayıt: Cmt Kas 23, 2013 1:30 pm Mesajlar: 882 Konum: istanbul
|
Evet bu sene maalesef forum ile alakalı biraz paylaşım sıkıntımız var ben sürekli tlfndan giriyorum aracımla alakalı birşey paylasamasamda yorum yapmak hoşuma gidiyor Aslında ilgilenmek ilgilenilmek bu forumda çok hoş İnşallah eski hareketliliğine döner diyorum
|
|
 |
|
 |
|